User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Lid worden van Tennisvereniging De Kegel? Stuur een mail naar: ledenadministratie@tvdekegel.nl

Binnenkort nieuwe website online. Medio maart 2018!

Beste bezoeker, op dit moment word er druk gewerkt aan een nieuwe website. Ook worden de banen 4 t/m 8 gerenoveerd.

Beste leden, 
Op dit moment werken wij hard aan een nieuwe website. Helaas zijn wij daardoor niet per mail bereikbaar.
Binnen een paar dagen lanceren wij de nieuwe website en zullen we ook alle informatie over de competitie bekend maken.
Nog even geduld.
Bestuur TV De Kegel

Nieuwsbrief NETJES BEHEER FEBRUARI
Door Bart Righarts

Op 22 februari vindt de officiële “startbouw” handeling plaats van het NTC. Natuurlijk zullen de komende maanden vooral in het teken staan van alle activiteiten rondom de bouw en komst van het NTC naar De Kegel, dit betekent echter zeer zeker niet dat de tennisvereniging minder prioriteit heeft. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat deze week zal worden gestart met het renoveren van 5 gravel buitenbanen (nummers 4-8) De banen zullen tevens worden voorzien van nieuwe drainage en beregeningsinstallatie zoals eerder ook op de banen 1, 2 en 3 is gebeurd. Nu de toekomstige inrichting van het park met de komst van het NTC bekend is, achten wij dit een geschikt moment om ook de hekwerken rondom de buitenbanen te vervangen. De nieuwe hekwerken zullen tevens worden voorbereid voor het aanbrengen van een toegangscontrolesysteem. Door de nieuwe toekomstige inrichting zullen wij de ingang van enkele banen verplaatsen zodat ook in de toekomst alle tennisbanen op een veilige wijze bereikt kunnen worden.
 
Wij gaan ervanuit dat de baanrenovatie nog voor de start van het nieuwe seizoen op 1 april zal zijn uitgevoerd en de banen vanaf 1 april volledig bespeelbaar zullen zijn.

Nieuwsbrief NETJES BEHEER
Door Bart Righarts
januari 2018

Het nieuwe jaar 2018 is van start gegaan en daarmee een mooi moment voor een update over de ontwikkelingen op het terrein van De Kegel.

Eind december heeft de KNLTB een verheugd een persbericht uit doen gaan met de mededeling: “1 september 2019 komt het Nationaal Tennis Centrum naar Amstelveen”

De noodzakelijke bouwvergunning is dan ook verkregen, zodat in aansluiting op alle eerdere voorbereidingen nu ook de uitvoering in gang is gezet. De entree van het tenniscentrum is verplaatst en de oude entree is gesloopt. In de bouwput is een ondergrond van zand gemaakt, de bouwhekken staan. In het tenniscentrum  zijn nieuwe (tijdelijke) kantoren gecreëerd naast de ingang op het terras van het tenniscentrum gemaakt. Ook het winkeltje voor het bespannen van tennisrackets blijft tijdens de operatie “gewoon” open. Alle 3 de tennishallen en horecagelegenheid zijn volledig operationeel.
De parkeerterreinen zijn goed bereikbaar en voor onze gasten hebben wij duidelijke borden neergezet. Het blijft echter af en toe nog wat chaos op de rotonde bij het beeld van de kegelaar.
De laatste week van januari zullen er grote machines op het bouwterrein komen die boringen gaan verrichten om betonnen  palen te storten. Eind februari zullen er bijna 1300 palen in de grond zitten (mits het weer het toelaat).
Vervolgens zal er begonnen worden met het bouwen van de parkeerbak. Ook hier zal veel beton voor nodig zijn zodat de betonwagens af en aan zullen rijden. Het bouwverkeer loopt achter het hotel langs.
Als de bouwhekken definitief op hun plek staan zal er eind januari ook een tijdelijke route naar de entree van het centrum voor de tennisspelers en gebruikers van de tennishallen komen, en komt er extra verlichting langs de bouwheken richting het tenniscentrum.
De toegangsweg blijft begaanbaar voor hulpdiensten en leveranciers. Begin maart zullen wij een volgende update geven.

Met vriendelijke groet, Directie Netjes Beheer

Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagd Jubileumweekend! De bussen zijn maandag bij KiKa afgegeven, zodra we het bedrag weten zullen wij dat bekend maken!

Bedankt allemaal voor dit fantastische weekend!   Bestuur TV De Kegel

Klik op de button's hierboven voor de foto's

 

Afbeelding Buienradar

Uitleg gebruik website

Hier kunt u lezen wat er allemaal mogelijk is op onze nieuwe website.

>> Lees verder...